Асен Блатечки в клипа "Защо" на Б.Т.Р.! Гледай го тук! (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Една от най-обичаните български рок групи – Б.Т.Р., представя видеото към своята най-нова песен "Защо". Клипът е със специалното участие на звездата на родното кино и театър Асен Блатечки.

"Режисьор на видеото е Васил Стефанов. Снимахме в едно запуснато голямо хале в Перник, а Асен Блатечки участва в клипа със своя собствен мотор, който подкарва по прашните пътища около София", каза за Avtora.com фронтменът на Б.Т.Р. – Наско.

Участието на Асен Блатечки в лентата не е случайно – актьорът и Наско са съученици и дори дълги години са стояли на един чин.

"Асен обича рок музиката и веднага се съгласи да участва. В клипа дори пее парчето. По време на снимките той измръзна жестоко, но въпреки това продължи. Истински професионалист, много сме му благодарни", каза още фронтменът на Б.Т.Р.

Песента "Защо" е по музика и текст на китариста на Б.Т.Р. – Славчо Николов. С нея групата спечели голямата награда в конкурса "Златна пролет" на БНР за нова българска поп и рок музика.

Въпреки тежката работа по видеоклипа, музикантите от Б.Т.Р. не смятат да си дават почивка. Те вече работят по нова балада, която ще бъде колаборация с изненадващ гост-изпълнител.


Сподели.