Б.Т.Р. заснеха клип с Асен Блатечки! Виж ексклузивен мейкинг (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Една от най-обичаните български рок групи Б.Т.Р. засне видео към своята най-нова песен "Защо". Клипът, който е със специалното участие на звездата на родното кино и театър Асен Блатечки, ще бъде официално представен в 9:00 часа на 21 май 2012 г. (понеделник) в сайта www.musicspace.bg.

"Режисьор на видеото е Васил Стефанов. Снимахме в едно запуснато голямо хале в Перник, а Асен Блатечки участва в клипа със своя собствен мотор, който подкара по прашните пътища около София", каза за Avtora.com Наско, фронтменът на Б.Т.Р.  

Участието на Асен Блатечки във видеото обаче не е случайно, тъй като актьорът и Наско са съученици и дълги години са стояли на един чин.

"Асен обича рок музиката и веднага се съгласи да участва. В клипа дори пее и парчето. По време на снимките той измръзна жестоко, но въпреки това продължи. Истински професионалист, много сме му благодарни", каза още фронтменът на Б.Т.Р.

Песента "Защо" е по музика и текст на китариста на Б.Т.Р. Славчо Николов. С това парче групата спечели голямата награда в конкурса "Златна пролет" на БНР за нова българска поп и рок музика.

Въпреки тежката работа по видеоклипа, музикантите от Б.Т.Р. не смятат да си дават почивка. Те вече работят по нова балада, която ще бъде в колаборация с изненадващ гост изпълнител.


Сподели.