Асен Блатечки: Не разбирам защо хората се интересуват от връзката ми с Диляна Попова

Pinterest LinkedIn +

"Не смятам, че хората се вълнуват от връзката ми с Диляна Попова. Не го разбирам", заяви Асен Блатечки в студиото на bTV.

"Смятам, че жълтата преса се опитва по всякакъв начин да си измисля всякакви интересни неща, за да си продават стоката. Това са лични отношения."

Асен сподели, че работи по нов проект.

"Репетирам една пиеса, която смятам, че ще бъде шок за зрителите, защото сюжетът прилича малко на филма "Родени убийци". Спрях да броя постановките, в които участвам. Мисля, че са над сто филма и над сто пиеси. Приемах да участвам във всеки филм, в който имах възможност. След това се опитах да изтрия някои филми в IMDB, но се оказа, че не мога."

Най-новата лента с участието на Блатечки е "Съдилището". В нея ролята му е на баща, чийто син го обвинява, че се е провалил в живота.

"В мен няма страх от провал. Готов съм за него. Никога не съм целял да бъда популярен, а работя тази професия, защото много ми харесва. Надявам се повече хора да видят филма и да се развълнуват."


Интересно е, че Асен се е занимавал и с бойни изкуства – карате.

"Това е преди всичко философия и начин на живот. Дължа много на заниманията ми с карате – възпитание, воля, трудолюбие."


Сподели.