Любов и драма между Радина Кърджилова и Асен Блатечки във "Фамилията"

Pinterest LinkedIn +

Голямата звезда в един от най-успешните български пълнометражни филми в последните години - "Тилт" и хитовия сериал "Стъклен дом" – Радина Кърджилова – ще се завърне на малкия екран с роля в предстоящата серийна драма на bTV "Фамилията".

Сериалът, зад чиято реализация стоят създателите на "Стъклен дом", "Под прикритие" и "Революция Z: Секс, лъжи и музика", ще направи своята премиера тази пролет, като все още не е обявена точната дата на излъчване на пилотния му епизод.

Кърджилова, която по-късно през 2013 г. година ще може да бъде видяна и в кино продукцията "Досието Петров" с участието на Деян Донков, Стефан Данаилов и Луиза Григорова, отново ще има интимни екранни отношения с Блатечки, след като между героите на двамата в "Стъклен дом" пламна искра, подлудила феновете на сериала.

Тя ще се превъплъти в неговата голяма любов Ива и ще бъде въвлечена в основната сюжетна интрига, чийто двигател е героят на Блатечки – Стефан - един обикновен човек, който се изправя срещу най-влиятелната фамилия в България.

Освен Радина Кърджилова и Асен Блатечки, чиято филмография набъбна с над 10 ТВ и кино заглавия само през последните 5 години, във "Фамилията" участват Стефан Данаилов, Яна Маринова, Цветана Манева и др. Режисьор на сериала е Димитър Гочев.

Сподели.