Асен Блатечки и Майкъл Медсън имат "Бензин" в кръвта с първи официален трейлър на филма

Pinterest LinkedIn +

Официалният трейлър на дългоочаквания български филм "Бензин" е факт. Режисиран от Асен Блатечки, той обещава истински екшън по холивудски сценарий, който да разчупи стереотипа за подобни продукции по нашите географски ширини. Но дали ще го направи? Асен Блатечки е един от най-разпознаваемите съвременни актьори, участвал в редица успешни български филми и сериали. "Бензин" е дългогодишна мечта на "лошото момче на българското кино", като този път предизвикателството за него е двойно – освен като режисьор, той се изявява и като изпълнител на една от главните роли. Компания му правят небезизвестните Калин Врачански, Снежана Макавеева, Башар Рахал, Пламен Манасиев и др. В продукцията ще видим дори световноизвестния актьор Майкъл Медсън и фронтмена на хевиметъл групата Godsmack – Съли Ерна. В интервютата, които дава, Блатечки не крие, че филмът е заснет със скромен бюджет, но затова пък целият снимачен екип се е сработил много добре и всички са удовлетворени от крайния резултат. Снимк

Официалният трейлър на дългоочаквания български филм "Бензин" е факт. Режисиран от Асен Блатечки, той обещава истински екшън по холивудски сценарий, който да разчупи стереотипа за подобни продукции по нашите географски ширини. Но дали ще го направи?

Асен Блатечки е един от най-разпознаваемите съвременни актьори, участвал в редица успешни български филми и сериали. "Бензин" е дългогодишна мечта на "лошото момче на българското кино", като този път предизвикателството за него е двойно – освен като режисьор, той се изявява и като изпълнител на една от главните роли. Компания му правят небезизвестните Калин Врачански, Снежана Макавеева, Башар Рахал, Пламен Манасиев и др.

В продукцията ще видим дори световноизвестния актьор Майкъл Медсън и фронтмена на хевиметъл групата Godsmack – Съли Ерна. В интервютата, които дава, Блатечки не крие, че филмът е заснет със скромен бюджет, но затова пък целият снимачен екип се е сработил много добре и всички са удовлетворени от крайния резултат. Снимките са реализирани във Варна, а работата по лентата е отнела близо 10 години.

Премиерата на "Бензин" е на 19 май 2017. С нетърпение очакваме да видим крайния резултат и се надяваме, че лентата ще оправдае големите очаквания.


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.