Асен Блатечки е чеченец садист в "Пистолет, куфар и три смърдящи варела" (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Асен Блатечки отново влиза в любимия си персонаж - този на "лошо момче" в новия български филм "Пистолет, куфар и три смърдящи варела". Режисьор и продуцент на гангстерската комедия е Георги Костов, а в актьорския състав откриваме и други познати имена - Ивайло Захариев от "Под прикритие", Деян Донков, Дичо, Владо Въргала, Део, Георги Кадурин от "Стъклен дом" и дори професор Илия Добрев.

"Пистолет, куфар и три смърдящи варела" разказва историята на 23-годишния студент Антон по прякор Красивия, който има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари и да продължи следването си.

Асен Блатечки влиза в ролята на чеченец, нает за мокри поръчки, който измъчва жертви по нареждане на шефа на мафията - Бръснача.

Рискувайки, той се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки с умопомрачителни герои - наркобос с мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавници, футболист и мутреса, свързани от любовта им към Достоевски и др.

Филмът "Пистолет, куфар и три смърдящи варела" излиза на екран в началото на 2012 година.


Сподели.