Арнолд Шварценегер се развежда

Pinterest LinkedIn +

След 25 години брак за пример, филмовата звезда Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) вече е свободен мъж. Бившият губернатор на Калифорния обяви, че е двамата със съпругата му Мария Шрайвър (Maria Shriver) са поели по различни пътища.

В съвместно изявление те обявиха, че въпреки раздялата остават "отдадени родители на четирите си деца". Половинката на "Терминатора" се е изнесла от имението им в Брентууд, Калифорния още преди няколко седмици, но едва сега те са решили да обявят официално новината.

"И за двама ни това бе време на сериозен личен и професионален подход. Не достигнахме никак лесно до това решение, но след дълъг размисъл и обсъждане, преценихме, че това е най-правилният подход. Вече живеем отделно и работим върху бъдещето на връзката ни.

Продължаваме заедно да се грижим за четирите си деца, които са център ът на живота ни. Надяваме се да уважите желанието ни да не коментираме повече личните си проблеми и очакваме нужното съчувствие от страна на медии и фенове", се посочва в официалното комюнике на Шварценегер и Шрайвър.

Двамата се женят през 1986 г., като имат връзка от цели осем години преди това.  През съвместния им живот стават родители на четири деца - Катрин, Кристина, Патрик и Кристофър.

Сподели.