Арнолд Шварценегер се оказа с извънбрачно дете

Pinterest LinkedIn +

Вече е ясна причината, поради която филмовата звезда Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) се раздели със съпругата си Мария Шрайвър (Maria Schriver) след 25-годишен брак за пример. Популярният актьор разкри, че до разрива в отношенията им се е стигнало, след като е решил да й признае, че има извънбрачно дете.

"След като дълго време таях истината в себе си, просто трябваше да споделя случилото се с Мария. Разбирам я и заслужавам гнева и разочарованието й, макар че това се случи преди повече от 10 години.

Знам, че нямам извинение и поемам пълната отговорност за болката, която причиних на цялото си семейство", излива душата си пред "Лос Анджелис Таймс" Арнолд Шварценегер.

Макар той да не разкрива самоличността на майката и детето, медията посочва, че вероятно става дума за жена, която е работила за актьора в последните 20 години.

Тя е напуснала съвсем наскоро по взаимно съгласие, а холивудската звезда е поел финансовата издръжка на отрочето си, още от мига, в който било потвърдено, че той е негов биологичен баща.

Сподели.