Шок! Виж любовницата на Арнолд Шварценегер - Милдред Баена!

Pinterest LinkedIn +

Изненадващо, филмовата звезда Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) се оказа с извънбрачно дете, а още по-изненадващо, то се оказа от връзка с жена, която е била прислужница на семейството в последните 20 години. И за да продължим в същия стил, ще признаем, че кадрите, разкриващи визията на скандалната му любовница, също се оказаха доста изненадващи.

Вместо сексапилна, ослепителна и красива жена, Милдред Баена (Mildred Baena) се оказа 50-годишна и с доста наднормено тегло, като остави доста въпросителни как който и да е мъж би могъл да я предпочете пред Мария Шрайвър.

Въпреки това Арни е започнал интимен роман с нея, от който се е стигнало и до незаконното дете - факт, който съпругата му разбрала, докато е вечеряла с приятелката си Опра Уинфри и двете си дъщери.

Сега звездата от "Терминатор" (Terminator) е в процес на развод заради сексуалните си прищевки, а както е тръгнало, съвсем скоро ще се лиши от благоразположението и на децата си.

И двамата му сина, и дъщерите приемат тежко случилото се, а Патрик и Катрин дори промениха фамилиите си от "Шварценегер" на "Шрайвър".

Сподели.