Арнолд Шварценегер изневерявал и с бившата на Сталоун - Бриджит Нилсен

Pinterest LinkedIn +

Скандалните разкрития около холивудската звезда Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) продължават с пълна сила. След като стана ясно, че бившият губернатор на Калифорния не само е изневерявал на съпругата си Мария Шрайвър (Maria Shriver), но и има извънбрачно дете от прислужницата Милдред Баена, се оказа, че "Терминаторът" всъщност е бил "доста по-активен", отколкото се предполагаше първоначално.

Първо, съседката му в Бевърли Хилс, нашумялата от като Доктор Куин от едноименния сериал актриса Джейн Сиймур заяви, че е ставала свидетелка на доста ексцентрични изяви на Арни, а съвсем наскоро бившата съпруга на близкия му приятел Силвестър Сталоун - Бриджит Нилсен (Brigitte Nielsen) също призна за афера с него.

"И двамата бяхме наясно, че няма да издържим дълго, затова не си поставяхме никакви граници и спирачки. Искахме да опитаме всичко и го направихме - без обещания и думи, просто утолихме влечението си един към друг. Това са дни, които няма никога да забравя", разкрива Нилсен.

Тя уточнява, че това се е случило по време на снимките на съвместния им филм "Червената Соня" и месеци след началото на аферата им, Шварценегер се е оженил за Мария Шрайвър. Въпреки това, връзката им продължила, сякаш нищо не се е случило.

Още по-любопитно е обаче, че по същото време датчанката бе омъжена за Сталоун, което означава, че му е изневерявала с един от най-близките му колеги. Самият Слай обаче определени твърденията на екс половинката си като "пълна глупост" и заяви, че тя просто си прави реклама на новата си автобиография You Only Get One Life.

Сподели.