Арестуваха Явор Бахаров от "Стъклен дом" за притежание на наркотици

Pinterest LinkedIn +

Продуцентите на хитовия сериал на bTV "Стъклен дом" са изправени пред угрозата от уникален скандал. Една от звездите в сагата - актьорът Явор Бахаров, бе арестуван от полицията, след като в него бяха открити наркотици.

По последни информации, изпълнителят е прекарал последната нощ (13 срещу 14 юли) в ареста на Първо районно управление в София, като се уточнява с каква точно доза марихуана е разполагал в себе си при проверката на властите.

От СДВР съобщават, че ако количеството е по-малко от един грам, то най-вероятно Бахаров ще се отърве с глоба от 1000 лв. Ако обаче, то е над горната граница, то Софийска районна прокуратура може да повдигне обвинение срещу актьора, което да е с далеч по-тежки последствия.

Така "топката" остава в прокуратурата, но скандалът едва ли ще бъде избегнат, макар че, както често обичаме да казваме у нас, "лоша реклама няма".

Информацията на "24 часа" обаче, бе коренно различна от тази на приятелката на Явор - колежката му в "Стъклен дом" Луиза Григорова, която потвърди, че той действително е бил задържан, но наркотиците са открити не в него, а в приятеля му, с който са били по време на ареста.

Сподели.