Ванко 1 и Николета Лозанова в уникален скандал

Pinterest LinkedIn +

Сериозен скандал се завихри в ефира на Нова ТВ в четвъртък вечер, когато Николета Лозанова и рапърът Ванко 1 изненадващо промениха решението си да гостуват във вечерното шоу "На инат".

Промяната се яви минути преди началото на прякото излъчване и вместо с нови гости, водещият Марк О'Селски влезе в студиото с продуцента Красимир Ванков, като двамата се опитаха да обяснят кои са причините за конфликта.

Първоначално Ванко 1 и Николета имали изключително високи претенции във връзка с промотирането на гостуването им, и тъй като това противоречало на практиката, екипът на шоуто оттеглил поканата си.

Малко по-късно обаче, самата плеймейтка потърсила връзка с продуцентите, настоявайки все пак гостуването да се състои. Минути преди то да е факт, дуото съобщило с SMS, че отказва да се яви в студиото.

"Единственото нормално обяснение за нас е, че ги е страх. Затова и решихме да говорим в предаването за истинските и фалшивите герои, затова дали публиката иска да ги гледа или ние, медиите, ги налагаме. Бивш затворник, чието творческо вдъхновение не е секнало в затвора и момиче, което се съблича - това изглежда екзотично за географските ни ширини, но всъщност е аномалия на нашето общество", разкритикуваха Николета и Ванко 1 от екипа на шоуто.

Тепърва обаче очакваме коментар по темата и от горепосочените  - дали истински знаменитости или псевдозвезди, всеки може да прецени сам за себе си.


Сподели.