Започнаха снимките на новите епизоди на "Стъклен дом"

Pinterest LinkedIn +

Преди дни започнаха снимките на новите епизоди на популярния сериал на bTV - "Стъклен дом". Началото поставиха Краси Ранков и Стефка Янорова, които показаха, че в предстоящите серии ще има сериозни безпокойства за семейство Ставреви, засегнато от върлуващата финансова криза.

"Аз мразя да съм безработна, така че се надявам в най-скоро време сценаристите да ми намерят някакъв салон, за да не се наложи набързо да ги подстрижа", шегува се Стефка Янорова.

Двамата с Ранков се завръщат на сним. площадка след пауза от месец и половина. Вместо да се отдадат на почивка със семействата си, се оказва, че актьорите пак са били заедно. Причината - съвместната им нова постановка в театър "Българска армия" - "Сега или никога".

"Подготвяме лятно турне с постановката по морето и навътре в страната, така че май няма да почиваме", признава Краси Ранков.

Какво ще се случи в следващите серии на "Стъклен дом"?! Жив ли е Камен, който се хвърли в ледените води на язовира, за да спаси Боряна?! Ще оцелее ли Чарли, след като бе прободен с нож от Албена?! Отговорите - през септември по bTV! 

Сподели.