Арестуваха актьорa Russell Crowe

Pinterest LinkedIn +

Вчера, 6 юни, в манхатънския криминален съд, с обвинение за нападение от втора степен и притежание на оръжие - четвърта степен, e бил арестуван академично отличеният австралийски актьор Ръсел Кроу (Russell Crowe), съобщи CNN.

Жалбата срещу него е внесена след като актьорът, в състояние на афект, е хвърлил телефон в лицето на хотелски служител.

При ареста си Кроу е признал пред полицията, че е вдигнал слушалката и я е запратил по посока портиера на хотела Mercer, "тъй като е бил ядосан". Сержант от полицията е казал за CNN, че обвиняемият се е разгневил, след неуспеха си да се свърже с Австралия (и по-конкретно - със съпругата си).

Жертвата на нападението е била откарана в болница, а Кроу - в първо РПУ. Малко по-късно последният е ескортиран в съда с чифт набиващи се на очи аксесоари - слънчеви очила и белезници.

Ръсел Кроу е бил в Ню Йорк за промоцията на "Cinderella Man" - новия биографичен филм с негово участие, разказващ за живота на световния шампион тежка категория Джеймс Брадок (James J. Braddock). Лентата се прожектира в киносалоните от миналата седмица и след дебюта в боксофис класациите е позиционирана на разочароващото #4.
Сподели.