Ъпсурт - първи гости на предаването "Коя е тази песен" по БНТ

Pinterest LinkedIn +

В неделя (29 април) от 22:30 ч. зрителите на Канал 1 ще видят първото издание на най-старото музикално телевизионно шоу на всички времена "Коя е тази песен".

Историята на предаването датира още от началото на 50-те години, като през годините "Коя е тази песен" покорява цяла Европа, за да достигне и до България. У нас продуценти на формата ще са СИА Адвъртайзинг, а водещ на ще бъде Деян Славчев-Део.

Шоуто ще се провежда на две самостоятелни сцени, на едната от които Део ще води т. нар. музикален шоу-куиз. В него трима участници ще се състезават за голямата награда от 3000 лв., като условието е да разпознават и назовават суперизвестни български и чужди мелодии. На финала оцелелият след предварителните три кръга състезател се изправя само срещу себе си, за да познае седем песни за времето от трийсет секунди. Всяка позната песен носи съответна сума, а ако финалистът познае за трийсет секунди всичките си седем парчета, към спечелените до момента пари той прибавя и бонус от 2000 лв.

На втората сцена музикантите на предаването Дичо и Лора Караджова ще изпълняват някои от най-емблематичните песни, включени в състезателната част на шоуто.

Във всяко издание на "Коя е тази песен" като специални гости ще участват най-актуалните и успешни изпълнители в България, които на живо ще изпълняват своите последни хитове и ще разказват по нещо повече за тях.

В първото издание на "Коя е тази песен" на 29 Април специални гости ще са Ицо Хазарта, Венци и Буч от група Ъпсурт. В студиото като участници в състезанието един срещу друг ще застанат лицата на българската музика от 70-те и 80-те - Звездомир Керемедчиев, Ивайло Крайчовски и Илия Ангелов.

Участието на популярни личности в състезанието ще продължи до петото му издание, след което всеки желаещ да участва може да се запише, отговоряйки чрез SMS на музикална загадка, която Део ще задава във всяко предаване.

Сподели.