Румънеца и Енчев - гости на Music Idol

Pinterest LinkedIn +

Специални гости на Music Idol утре вечер (26 април), когато ще отпадне още един от финалистите, ще бъдат Румънеца и Енчев. Дуетът ще изпълни някои от най-големите си хитове на живо.

По време на предаването ще стане ясно още какво мислят хората от Дряново, чиято представителка Илияна Ковачева няколко пъти получи неласкави оценки от председателя на журито Йорданка Христова.

Междувременно финалистите продължават да се подготвят за новата си задача - всеки от участниците ще трябва да представи по две дуетни изпълнения.

На другия край на света днес (25 април) предстои благотворителното издание "Idol Gives Back" на американския вариант на Music Idol - American Idol. Специално участие ще има Боно (Bono) от U2, който ще се появи в шоуто от името на благотворителната кампания ONE и ще призове милионите американци да се присъединят в борбата срещу бедността.

Боно ще се срещне лично с участниците в конкурса за идоли, а състезателите в American Idol също така ще изпълнят "American Prayer" - песен, написана от Боно и засягаща проблема със СПИН в Африка.

Шоуто ще продължи два часа и вътре ще има специални гостувания още от Гуен Стефани (Gwen Steffani), Селин Дион (Celine Dion), Кира Найтли (Keira Knightley), Хю Грант (Hugh Grant) и др.
Сподели.