Калин Вельов: Дори и с Венета, която беше трън в очите, можех да си говоря

Pinterest LinkedIn +

Часове след излизането си от къщата на VIP Brother 2 перкусионистът Калин Вельов разкри впечатленията си от шоуто, от различните характери на участниците, с които се запозна, както и част от бъдещите си планове.

Avotra: Хареса ли ти във VIP Brother? Наистина ли успя да си починеш в шоуто?

Калин Вельов: Супер забавно беше. Много съм очарован, прекарах си много готино, запознах се много готини хора.

.: Все пак всички в къщата ли бяха готини или имаше някои, които не ти допадат?

К.В.:
Аз не виждам лоши хора. Всеки си има някакви черти на характера. Аз бях по толерантен, по-спокоен. Други бяха по-директни и по-избухливи. Всеки има някакъв характер, но определено нямаше лош човек за мен. Можех с всеки да говоря и с всеки да намеря приказка. Дори и с Венета, която беше трън в очите на повечето, аз нямах проблеми. Имахме няколко спора на висок тон, но в крайна сметка в спора се ражда истината.

.: Нямаше ли предпочитания към някой от двата лагера?

К.В.:
Това, за което влязох в къщата, бе да играя себе си, да бъда себе си. За да могат да видят хората какъв съм аз, как разсъждавам, какво мисля. Каквото мисля, съм го казал или в изповедалнята, или директно на хората. Аз имах много приятни събеседници и в двата лагера. Не можех да се разделя с едните и да започна до комуникирам само с другите. С Тишо, със Здравко играехме голф, беше ми приятно да си прекарвам времето с тях. В тяхната компания водех чисто мъжки разговори. С Венета също имах приятни разговори. От другата страна в другия лагер - Васил и Катето бяха супер двойка. Много смях падаше, шегувахме се. Маги ми е приятелка, с Десислава пеехме песни. Как да се случи така, че аз да кажа на едните: "Не, аз няма да си говоря повече с тях, за да може да си говоря с вас".


Калин Вельов разказва подробности от къщата. Снимка: Avtora.com

.: Каква беше причината за неочакваното ти излизане?

К.В.:
Причината според мен е в недоизмислената система на гласуване, което ще рече, че от предаването не дадоха шанс на моите симпатизанти да гласуват въобще за мен. В началото на гласуването аз бях в челната тройка, след което никой не предполагаше, че въобще съм застрашен. В следващия момент зрителите започнаха да гласуват за тези, които са застрашени на шесто и седмо място. Нещата се изместиха и така от преднината, която имах, паднах на седмо място. Водещият каза: "Калин Вельов е на седмо място" и две секунди след това линиите за гласуване бяха прекъснати. Така моите фенове въобще не успяха да отреагират. Все пак това е телевизионна игра. За мен няма проблем. Всичко е наред. Изкарах си много готино.

.: Мислиш ли, че все пак това е просто една игра?

К.В.:
Сигурен съм, че след края на шоуто страстите ще охладнеят. И когато всички се върнат към нормалния начин на живот, и най-ентусиазираните ще се успокоят. Тази изолация все пак те прави по-чувствителен, сетивата са ти по-изострени. И разбирам защо някои хора бяха по-агресивни и по-изнервени. Затова аз някои изблици на нерви съм ги приемал като моментно състояние, а не като черта на характера.

.: Как ще коментираш възможността Христина да спечели VIP Brother 2?

К.В.:
Малко смешно ще изглежда VIP Brother да бъде спечелен от човек, който не е от медийното пространство. Още самата сватба между Здравко и Христина беше странна, тъй като реално и двамата не са VIP-ове. Все пак Здравко спечели веднъж Big Brother, беше коментирана личност, може да има някаква логика да се извади, но за Христина съвсем не. След като Здравко излезе, аз я виждах нея като следващата изгонена, тъй като е съвсем настрани от VIP Brother концепцията.

.: Какви са ти впечатленията от Десислава?

К.В.:
В началото смятах, че не играе себе си и затова няколко пъти я номинирах. Впоследствие се успокоих. Видях, че тя се поотпусна. Но не мога да преценя каква ввсъщност, защото не я познавам извън тази среда.

.: Кой ще спечели според теб?

К.В.:
Както виждате супер непредсказуемо се развива действието. Лично мой фаворит е Магдалена и аз я подкрепям. В едим момент може да се окаже, че и Китаеца има шанс, след като излезе Азис, защото Ники почна да показва характер, да показва кой е той.

.: Азис ли беше най-големият фаворит в началото на сезона?

К.В.:
Азис беше много основна фигура. Около него се въртяха всички от тяхна група. Венета и Васил ги виждах като много силни фигури. Но Венета сама се доведе до края. Аз й казах, че настройва много сериозно хората в къщата. Колкото до Азис, аз мисля, че той направи много хитър и умен стратегически ход. Не излезе с номинация, а по собствено решение. Избра добър момент - хубавото време свърши и оттам нататък почнаха здраво кавгите. Това беше и много добър ход, за да освободи поле за изява за Китаеца, защото Азис изконсумира това, от което имаше нужда - представи се като истински човек, като Васил и оттам остави място на Китаеца до покаже той какъв човек е.

.: Това че си живял в чужбина помогна ли ти или ти попречи в предаването?

К.В.:
Може би и двете. Животът ми в чужбина ме направи по-толерантен и по-спокоен. Но наистина българите малко или много търсят скандала. Аз се смятам за победител с това, че участвах, че показах кой съм аз, което бе и моята цел.

.: Какво да очакваме от теб в бъдеще?

К.В.:
Продължавам записите на албума с Нина Николина, който спрях заради участието в предаването. Издадохме втори сингъл по радиата, който се казва "Всичко е игра" и заснехме клип, който ще тръгне до седмица-две по телевизиите. Имаме жива банда, с която представяме нещата на живо с Николина. Отделно направих салса формация, която се казва "Two By Two". Идеята е латино обществото в България да може да танцува по живи изпълнения.


Автограф специално даден от перкусиониста за Avtora.com

Сподели.