Ъпдейт 1.0.3 за Destiny е гигантски и разстрои екзотичните оръжия в играта

Pinterest LinkedIn +

Актуализацията на Destiny до версия 1.0.3 на sci-fi шутър епиката на Bungie изисква 2.44GB свободно пространство и включва "нови игрални пространства, предназначени за The Dark Below", се чете в бележките към системния ъпдейт, който вече излезе за PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 и Xbox One.

Сред акцентите в него са добавянето на нови цветове в палитрата, от която играчите избират начина, по който изглежда екипировката им, както и опцията за предварителен поглед върху резултата, вдигане процента на публичните събития с 10-15, опцията Team Chat, промени по параметрите на мултиплеър картите за конкурентна игра, както и увеличаване на т.нар. bounty slots от 5 на 10.

Анонсираният нов мод Iron Banner също е включен в ъпдейта, но все още не е активен и не е известно кога ще стане използваем.

Същевременно Destiny играчите нададоха вой срещу промененото поведение на някои от екзотичните оръжия в играта като Plan C, Ice Breaker, Thorn и Antheons. От Bungie признаха гафа и обясниха, че макар да планират промяна в баланса на този сегмент от бойния арсенал, определено не са имали идеята да го правят на този етап.

Този проблем ще бъде отстранен още с първия седмичен ъпдейт на Destiny, обещават от компанията.

Сподели.