Bungie актуализира Destiny до v1.1.0.2 заради raid loot-a от The Dark Below

Pinterest LinkedIn +

Шумното недоволство на играчите, свързано с оръжията и бронята, придобити чрез рейда, включен в The Dark Below, вече може да стихне. На 16 декември 2014 г. Bungie пусна пореден ъпдейт за Destiny, чрез който показателите на специалните предмети вече са такива, каквито се очаква да бъдат.

От студиото поясняват, че ъпдейтът ще се отрази както на вече придобитите броня и оръжия, вдигайки показателите им до Level 30, така и на онези, които тепърва ще бъдат отключени със завършването на Crota's End.

До пускането му беше невъзможно да се вземе ексклузивният шлем, заложен в Crota's End – тази част от бронята беше предназначена единствено за най-трудния режим в Detsiny (hard mode), който ще стане достъпен през януари.

Сега той може да "падне" и в нормален режим на игра, а под hard mode шансът за получаването му ще стане по-голям. Новата версия на Destiny – v1.1.0.2 – прави възможно и преиграването на първата от трите мисии от The Dark Below – Fist of Crota, и отменя промените, направени с предишния пач по екзотичното термоядрено оръжиe Pocket Infinity.

Това обаче означава, че играчите биха могли да се сблъскат с бъговете, отстранени с въпросния пач, включително невъзможността за презареждане на Pocket Infinity.

Сподели.