Angelina Jolie и Brad Pitt имат дъщеря

Pinterest LinkedIn +

Най-красивата звездна двойка - холивудските актьори Анджелина Джоли (Angelina Jolie) и Брад Пит (Brad Pitt) станаха родители на момиченце. Джоли е родила в първите минути на 28 май т. г. в болница в африканската държава Намибия.

"В нощта на 27 май 2006 Анджелина Джоли и Брад Пит се сдобиха с дъщеря, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Не разполагаме с никаква друга информация", каза в изявление говорителката на двойката Синди Гуадженти (Cindy Guagenti).
 
Трийсетгодишната Джоли, която има две осиновени деца съответно от Етиопия и Камбоджа се "скри" в Намибия заедно с 42-годишния баща на новородената си дъщеря през април. Правителството на африканската държава откликна на молбата на звездите да им бъде осигурено уединение, отказвайки всякакъв достъп на "гладните" да отразят раждането журналистите.
 
Както около имението, в което са отседнали, така и в болницата, в която Джоли е родила, са били осигурени безпрецедентни охранителни мерки. Очаква се семейството засега да остане в Намибия, а Shiloh да бъде записана като намибски гражданин.
 
Както вече беше обявено, първата снимка на Shiloh ще бъде продадена за $3 млн., като цялата сума ще бъде дарена на Unicef, където Джоли е посланик на добра воля, и на други проекти за помощ на Африка.
Сподели.