Brad Pitt един от "15-те, които направиха Америка велика"

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Брад Пит (Brad Pitt) е на корицата на последния брой на сп. "Newsweek". Заобиколен от други хора, той е един сред 15-те американци, на които "Newsweek" присъжда новосъздадената "Giving Back Award".

В самия брой е поместена обширна статия по темата, озаглавена "15-те, които направиха Америка велика". Избраните 15 са хора, получили признание за своята "храброст, щедорст, страст и дори гениалност, благодарение на които са намерили разрешение на трудни проблеми" и са пресети сред стотици номинирани.

В статията Пит коментира много неща, включително защо заедно с Анджелина Джоли (Angelina Jolie) са решили да отидат в Намибия за раждането на детето си, как усеща бащинството и, най-важното, предвид темата на статията - позицията му по редица хуманитарни въпроси, като например участието му в кампанията за набиране на помощи за пострадалите от урагана Катрина.

Имената на останалите 14, "които направиха Америка велика", не са цитирани в краткото ревю на новия брой на списанието, и ще станат достояние на онези, които си закупят книжното тяло. Както и за тези, които разпознаят личностите, включени в долупоместения колаж от корицата на "Newsweek".


                                                                                         Сн. Newsweek

Сподели.