Андрей Арнаудов ще става баща

Pinterest LinkedIn +

Популярният продуцент и телевизионен водещ Андрей Арнаудов очаква дете от приятелката си Емануела Толева.

Новината беше потвърдена от самия него в интервю за "24 часа" по повод предстоящия сезон на риалити предаването "Смени жената".

"Не е голяма тайна, че от две години живея с Емануела, и се надявам, че това ще продължи още много дълго време. Аз съм казвал, че не съм голям фен на гражданския брак, но той не означава семейство. Семейството означава други неща. Това, заради което аз досега реално не съм имал семейство, безспорно са децата. Според мен това е семейството" − каза Андрей в интервюто и признава, че жената до него вече е в напреднала бременност.

"Емануела е много интересен, смислен и добър човек, който ме учи на много неща... И ме прави по-добър човек. Много е готино това, което ми се случва, макар че е страшно... Вече си представям как ще имам постоянни притеснения за хиляди неща", казва продуцентът.

"Вярвам, че най-важното, което трябва − а то е да се обичаме и разбираме с жената, с която ще имаме дете − го има. Останалото ще се научим да го правим", уверен е Арнаудов. 

Майката на бъдещото му дете е модел и баскетболистка. Тя е висока 181 см. и е позната на телевизионната аудитория от участието си в друг риалити проект, излъчван по bTV - "Африка: Звездите сигурно са полудели", където участва заедно с близначката си Доротея.

Иван и Андрей са известни като водещи и продуценти на телевизионни проекти като "Сблъсък", "Къртицата", "Фермата" и др., а освен това през последните години са инициатори и на кампанията за насърчаване на раждаемостта "ДНК − направи го за България".

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.