Излезе "Къщата на тайните 3: Сблъсък на световете" от режисьора на "Хари Потър"

Pinterest LinkedIn +

Крис Кълъмбъс – режисьорът на популярните екранизации на "Хари Потър" от Дж. К. Роулинг и "Пърси Джаксън" от Рик Риърдън – напуска снимачната площадка, за да завихри ново приключение между стените на "Къщата на тайните 3: Сблъсък на светове". 

След перипетиите, сполетели ги в "Къщата на тайните 2: Битката на зверовете", животът за децата на семейство Уокър – Брендан, Елинор и Кордилия –  е отново нормален… Но не за дълго. Защото ги очакват поредица от злополучия, които ще ги изпратят в Дивия Запад.

В част трета от поредицата, която съвсем скоро ще бъде филмирана, приятелски настроеният колос Дебелия Джагър се озовава в залива на Сан Франциско, при това в смъртна опасност, леден звяр е забелязан в Санта Роза, а други тайнствени създания започват да се появяват из цяла Америка – героите от творбите на Денвър Кристоф нахлуват в истинския свят. От Брендан, Елинор и Кордилия зависи да се върнат в света на книгите за последен път.

В "Къщата на тайните 3: Сблъсък на светове" читателят ще открие изпълнен с бързо действие екшън, епични битки, забавни диалози, хитроумни идеи и магия.

Сподели.