Andre 3000 от Outcast облагородява детското кино

Pinterest LinkedIn +

Андре 3000 (Andre 3000) от хип-хоп дуета Outkast е сериозно въвлечен в кино индустрията. От март, българските киномани имат възможността да го гледат в широкоекранната криминална комедия "Игра по ноти" (Be Cool).

В гангстерската комедията рапърът е заобиколен от знаменитостите Джон Траволта (John Travolta), Ума Търман (Uma Thurman), Харви Кайтел (Harvey Keitel), Скалата, Дани Де Вито (Danny DeVito) и колежката си Кристина Милиън (Cristina Milian).

Андре 3000 е ангажиран в още пет продукции за момента - мюзикъла "My Life in Idlewild", игрално-анимационния екшън "Four Brothers", семейното фентъзи "Charlotte's Web", драмата "Untitled Andre Benjamin Project" и детския филм "The Hit". Последното заглавие особено е допаднало на артиста - той е приел роля и копродуцентстка длъжност.

Според рапъра, детската киноиндустрия трябва да оказва по-силно въздействие над аудиторията си. The Hat ще разказва историята на петокласник, който се опитва да намери нова съпруга за баща си и открива, че негов съсед е Купидон. Продукцията се снима със сътрудничеството на тв канала Nickelodeon.

Едновременно с широкоекранните изяви на Андре, Outcast са започнали работа и по своя нов албум, който ще е последовател на мултиплатинения "Speakerboxxx/The Love Below" от 2003 година.
Сподели.