Ан Хатауей с главна роля и продуцентски дебют в трилъра Puzzler

Pinterest LinkedIn +

Звездата от The Devil Wears Prada, Rachel Getting Married, Alice In Wonderland и Love and Other Drugs - Ан Хатауей (Anne Hathaway), ще направи своя дебют като кино продуцент в предстоящия трилър Puzzler, разработван от Paramount.

28-годишната американска актриса, която партнира на Джеймс Франко (James Franco), забавлявайки публиката в Kodak Theatre и милионите зрители пред малкия екран в нощта на Oскар 2011, ще бъде част както от продуцентския екип, партнирайки си с Адам Шулман, Сара Пърлман и Стивън Зоненфелд, така и от актьорския състав, който предстои да бъде сформиран.

Сценарият на Puzzler е написан от Карл Гаджусек (Karl Gadjusek) – автор на скрипта на новия криминален трилър Trespass с Никол Кидман и Никълъс Кейдж, и е сравняван с лентата Three Days of the Condor от 1976 г. Режисиран от Сидни Полак (Sidney Polak), филмът проследява разследването на агент от ЦРУ (Робърт Редфорд) във връзка с убийството на неговия партньор.

В момента Пърлман и Зоненфелд работят по широкоекранната адаптация на хитовата сървайвъл хорър видео игра Dead Island, издадена по-рано тази година за PC, Xbox 360 и PlayStation 3, а Ан Хатауей е на снимачната площадка на следващия филм за Batman - The Dark Knight Rises, чиято премиера ще се състои в средата на лятото на 2012 г. В него тя влиза в кожата на Catwoman (Жената котка).

Актрисата подписа договор за участие и в още една продукция с премиера през 2012 г. – широкоекранната адаптация на сценичната версия на "Клетниците" от Виктор Юго с режисьор носителя на Оскар Том Хупър.

Сподели.