Американец изхарчи 1 милион долара служебни пари за играта Game of War

Pinterest LinkedIn +

Нали знаете как, като започнете някоя безплатна игра, винаги има допълнителни покупки, с които да направите геймплея по-приятен. Е някои хора, като например един от феновете на Game of War, приемат тези възможности прекалено присърце.

Например американецът Кевин Лий Ко е изхарчил впечатляващите 1 милион долара за играта Game of War. По-фрапиращото в случая обаче е, че крупната сума не е негова, а се касае за откраднати служебни пари, съобщава ВВС. 

Лий Ко работел в индустриална компания, в която водел счетоводството от 2008 г. Играта Game of War обаче била най-малкият проблем на счетоводителя. 

Той крадял пари в продължение на цели 7 години и ги харчел за скъпи коли, билети за различни спортни събития, мебели, пластични операции и какво ли още не. 

Изглежда Кейт Ъптън и Марая Кери, които участват в рекламите на Game of War, са го изкушили да мине границите, а това да го доведе до съда, където го очакват две присъди до 20 години.

А сега да се върнем към Hearthstone, където можем да си купим някой и друг куест от Solo Adventures... Но няма да прекаляваме де. 


Сподели.