Read Kate Upton's Mind! Виж Кейт Ъптън в поредната убийствено секси реклама

Pinterest LinkedIn +

Ако сте мъж и се колебаете дали да започнете да обезкосмявате тялото си, най-вече с цел да станете по-привлекателен за жените, към когото бихте се обърнали за мнение и съвет? Може би към гаджето или най-добрата си приятелка? Е, Кейт Ъптън най-вероятно не е нито едно от двете, но пък гледа много сериозно на този въпрос и по тази причина стана рекламно лице на новия Gillette Fusion ProGlide Styler.

Мнението на Кейт по въпроса едва ли ще нарани нечии чувства – то съвпада с това на поне половината жени в западния свят. Смехът, с който реагира на идеята да бъде с необезкосмен мъж обаче би могъл да причини трайни емоционални щети и у двата пола.

От друга страна половинминутното промо видео, което можете да видите по-долу, би трябвало да накара повече жени да се смеят с или без повод в мъжка компания, след като овладеят (ако това изобщо е възможно) "техниката" на Кейт.

Що се отнася до мъжете, задаващи си въпроса "Важно ли е да се обезкосмявам там долу?", 20-годишната сексбомба, превърнала се в икона на модата само за три години, е непоколебима: "Много е важно!".


Сподели.