Аманда Байнс скочи и срещу Риана: "Крис Браун те преби, защото не си достатъчно красива"

Pinterest LinkedIn +

Аманда Байнс явно е решила да стигне дъното, а известността й гарантира, че това няма да остане скрито от никого. След като бе арестувана за употреба на наркотици и отведена за психиатричен преглед в клиника на 23 май, 27-годишната актриса обвини полицая, извършил ареста й, в сексуално посегателство. Сега наред е Риана, към която Байнс изглежда изпитва непоносимост.

Този път добрият тон напълно е пренебрегнат и всяко от съобщенията, адресирани до Риана, които актрисата пусна на 26 май и след известно време изтри, е недвусмислено и умишлено обидно.

"Крис Браун те преби, защото не си достатъчно красива", гласи първото. "За малко да кръстя кучето си Риана", казва се във второто, а в третото Байнс заявява, че, за разлика от певицата, не употребява наркотици, както и че е виждала "грозното й лице" отблизо.

Единственият коментар от страна на 25-годишната поп звезда е лаконичното съобщение, публикувано като статус в нейния Twiter, а не като персонален отговор на Байнс: "Виждате ли какво става, когато на някой му бъде спряна Интервенцията?"

Какво е провокирало Байнс да се настрои толкова откровено негативно спрямо Риана остава мистерия. Предполага се, че тя изпитва известна ревност към певицата заради връзката, която Риана имаше със своя колега Drake. Известно е (отново благодарение на самата Байнс), че канадският рапър е обект на желание от страна на актрисата от доста дълго време.

Сподели.