Джъстин Бийбър отива в космоса, стана първият Twitter потребител с 40 млн. фена

Pinterest LinkedIn +

Първата седмица на юни 2013 г. се оказа историческа за Джъстин Бийбър, след като армията му от Beliebers в Twitter премина границата от 40 млн. – рекордна численост, съизмерима с тази на жителите на България, Румъния и Сърбия взети заедно.

Дали по този повод или защото си го е пожелал за 19-тия си рожден ден (1 март 2013 г.), Бийбър се присъедини към звездите, за които Земята вече е тясна, и плати $250 000, за да си осигури място на борда на SpaceShipTwo на Virgin Galactic.

Както може да се предположи, английският магнат сър Ричард Брансън - собственик на компанията за космически туризъм, сред чиито клиенти са Леонардо Ди Каприо, Анджелина Джоли, Аштън Къчър, Ръсел Бранд - е повече от доволен от авантюрата на Бийбър. Още повече, че неговият (и на Psy) мениджър Скутър Браун (Scooter Braun) ще го придружи по време на полета.

Брансън сподели новината в своя собствен Twitter, след което Бийбър, отново чрез телеграфната социална мрежа, информира както него, така и целия свят, че възнамерява да заснеме видеоклип в космоса.

В това начинание обаче Джъстин няма да е първи. Той бе изпреварен от канадския астронавт Крис Хадфийлд, заснел видео към своята кавър версия на класиката Space Oddity на Дейвид Бауи.


Сподели.