22 Март 2019, 22:55

Алиша Силвърстоун се раздели със съпруга си

Pinterest LinkedIn +

Актрисата Алиша Силвърстоун обяви, че тя и съпругът ù Кристофър Джареки са се разделили след 13-годишен брак. 41-годишната звезда от "Баровки" (1995) и "Батман и Робин" (1997) съобщи, че въпреки това те все още се обичат и ще си помагат в отглеждането на 6-годишния си син.

Говорителят на 41-годишната Алиша каза пред E! News: "Те все още дълбоко се обичат и се уважават взаимно и остават много близки приятели, но са решили да се разделят, след като бяха заедно в продължение на 20 години. Те имат син и ще продължат да си помагат в грижите за него".

Звездата от "Clueless" и фронтменът на пънк бандата S.T.U.N. се ожениха на красива церемония в Лейк Тахо в Калифорния през 2005 г. Междувременно Алиша, която се опитваше да запази връзката си от външния интерес, неотдавна призна, че ù е било трудно да израсне в светлината на прожекторите.

Американката е актриса, продуцентка и еко активистка, която става много популярна през 90-те години, след като участва в клипове на "Аеросмит" към хитовете им "Cryin'", "Amazing" и "Crazy".

"Да бъдеш най-известният тийнейджър в света беше неудобно и странно. Имаше и добри моменти. Трябваше да съм с Боно в Ирландия и в малък частен клуб с Мик Джагър. Или можех да се обадя на Уди Харълсън и да отида в Перу, за да спасим дъждовните гори заедно. Тези неща бяха хубави, но и беше трудно за едно дете", споделя Алиша.

Сподели.