Бранджелина се отказва от развода?

Pinterest LinkedIn +

Холивудските знаменитости Анджелина Джоли и Брад Пит като че ли са готови да се откажат от развода си. Според запознати с делото бракоразводният процес е преустановен от няколко месеца.

Когато през септември 2016 г. стана ясно, че най-известната холивудска двойка се разделя, мнозина не можеха до повярват, че това е истина. Мина почти година от момента, когато актрисата обвини своя съпруг и колега в алкохолизъм и лошо отношение към децата и подаде молба за развод. Последваха раздели, събирания, съдебни споразумения, многобройни папарашки снимки, следящи всяка крачка на многочисленото семейство, слухове за нови връзки и какво ли още не, но един факт остава безспорен: Анджелина Джоли и Брад Пит формално все още са съпрузи.

Анджелина и Брад

Нормално е разводът на знаменитости от такъв ранг да се проточи малко по-дълго, но една година по принцип е достатъчна, за да бъдат изгладени всички юридически детайли. Близък до случая източник разкрива, че от няколко месеца делото е спряно и засега никой не възнамерява да му дава ход.

"Разводът е спрян. Не са го придвижили вече няколко месеца и никой не мисли, че той изобщо ще се състои" − уточнява неназованият източник, цитиран от metro.co, а твърденията се допълват от думита на близък приятел на Анджелина, според когото двамата са решили да прекратят развода в името на шестте си деца.

Сподели.