Анджелина Джоли се завръща на големия екран с "Господарка на злото" 2

Pinterest LinkedIn +

Анджелина Джоли ще участва в продължението на хитовата продукция от 2014 г. "Господарка на злото". Зрителите отново ще могат да гледат актрисата в ролята на злата магьосница Злодеида, а от Disney са договорили колосален хонорар за участието ù.

42-годишната брюнетка е участвала и в написването на сценария на лентата. Във филма ще можем да видим и най-малката ù биологична дъщеря Вивиан в ролата на Спящата красавица като малка.

В последно време холивудската звезда беше загърбила актьорската си кариера и се беше отдала на режисьорството. Последният ù филм "Първо убиха баща ми" получи много позитивни оценки от критиците. На премиерата му по време на филмовия фестивал "Telluride" Джоли заяви, че когато за пръв път е седнала на режисьорския стол, е разбрала, че точно това иска да прави занапред.

В интервю за в. "Съндей Телеграф" тя разкрива, че е имала лоша година, през която е трябвало да се пребори с много трудности, включително и от здравословно естество. За развода си с Брад Пит признава, че е преживяла тежко раздялата и не ù харесва да е сама.


Сподели.