Албена Денкова: За мен титлата в Dancing Stars не беше толкова важна

Pinterest LinkedIn +

Албена Денкова гостува в Нова ТВ, където разказа за участието си в танцовото шоу Dancing Stars.

"За мен самата титла не беше толкова важна, но след като я получих, се отнасям с голямо уважение към нея, защото разбирам, че освен моя заслуга тя е и заслуга на зрителите, които са гласували за мен", разкри двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне.

Албена сподели, че това състезание е било първото в нейната дългогодишна спортна кариера, в което тя се е представяла основно пред българска публика и благодари на хората, дали гласа си за нея.


"Получавала съм покани и преди, но не съм могла да ги съчетая с моя график, защото фигурното пързаляне е моята любов и няма как да предпочета нещо друго. От доста години харесвам шоуто, защото е свързано с танц, с енергия и емоция, които бих искала да изпитам."

39-годишната звезда коментира, че покрай участието си се е запознала с много интересни хора – и от журито, и от звездите, и от екипа на предаването, защото се впечатлява от тези, които си вършат работата отговорно и позитивно.

"В началото си мислех, че този ангажимент ще е по-лек и като физическо натоварване. Много кратко време ми беше нужно, за да разбера, че греша. Много сложно ми беше да свикна с обувките, които са на токчета. Движенията са много по-различни, всичко ми беше трудно. Натоварването беше и психическо, защото трябваше да покрия очакванията към мен."

Сподели.