Академията за млади писатели "Заешка дупка" стартира нов прием

Pinterest LinkedIn +

От писателската академия "Заешка дупка" обявиха, че стартира нов прием за малки зайци от 9 до 16-годишна възраст, които обичат да пишат, да четат и които, меко казано, са влюбени в измислянето на истории и плуването в необятните светове на въображението. Машината на писането в aкадемията ще се завърти на 22 март и ще приключи на 9 юни 2019 година.

Утвърдени поети и писатели ще помагат на децата да се изкачат на първото стъпало на професията "млад писател". Сред тях се нареждат имената на писателите и поети Петър Чухов, Рене Карабаш, Мартин Колев и Диана Петрова. Успехът на техните книги и постиженията им в сферата на литературата сами говорят за тях. 

Академията за млади писатели "Заешка дупка" ще бъде разделена на две заешки хралупи – в едната ще пишат най-малките курсисти, между 9 и 12-годишна възраст. Писателските им срещи ще се състоят всеки понеделник от 17:30 до 19:30 ч. Във втората хралупа ще пишат по-големите зайци, на възраст между 13 и 16 години, които ще измислят светове всеки четвъртък, между 17:30 и 19:30 ч. 

Курсистите на "Заешка дупка" JUNIOR ще получат достъп и до богатата програма на Академията и до прословутите Неделни събития, сред които се открояват творчески уъркшопи, кино прожекция на специален детски филм, писателска разходка, среща с известен детски писател, литературно четене и мастилен двубой за млади писатели. 

Заниятията ще се провеждат в невероятно уютната обстановка на "Hour Space", което се намира в сърцето на столицата на ул. "Иван Вазов" №38. Първите пет записани курсисти ще получат преференциална цена за обучението, а от академията предлагат и изплащане на таксата на равни вноски.

Приемът ще продължи до 20 януари 2019 година.

Още подробности и информация за необходимите документи за прием може да научите от официалния сайт на "Заешката дупка": http://www.zaeshkadupka-academy.com/

 

Сподели.