Адреналин със свръхзвукова скорост ни залива от новия трейлър на "Топ Гън: Маверик" с Том Круз

Pinterest LinkedIn +

През 1986 година със своя динамичен ритъм, модерна визия, иновативни ефекти и реално заснети въздушни акробатики филмът "Топ Гън" предефинира екшън жанра, циментира Том Круз като световна суперзвезда и влезе в историята като една от големите емблеми на киното, чието влияне в попкултурата продължава и до ден-днешен. 34 години по-късно феновете получават възможност да се завърнат в този магнетичен свят на въздушни схватки, свръхзвукови скорости и адреналин и това най-накрая ще се случи на 17 юли 2020 година, когато "Топ Гън: Маверик" ще влети в кината със скоростта на изтребител.

За всички, които просто нямат търпение да видят отново Том Круз в ролята на Маверик с култовото кожено яке, авиаторските си очила и яхнал мотора си, "Paramount Pictures" представят втория трейлър на бъдещия хит. Още по-вълнуващ, още по-напрегнат и още по-емоционален, трейлърът залага на спиращи дъха, реално изпълнени и заснети с най-новите достижения в кино технологиите въздушни каскади, в центъра на които е Маверик, изигран от сякаш неостаряващия Круз, който, разбира се, пилотира самолета си сам и изпълнява дори и най-опасните бойни сцени.  

След повече от тридесет години служба като един от топ пилотите на Американските  военноморски сили Пийт "Маверик" Мичъл (Круз) е намерил призванието си – да достига крайни предели като безстрашен тест пилот и да отбягва повишенията, които биха го задържали на земята. Когато Маверик се оказва инструктор на специален отряд пилоти, трениращи за специална, невиждана досега мисия, той се среща с лейтенант Брадли "Рустър" Брадшоу (Майлс Телър), син на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник Брадшоу – Гуус.

Изправен пред несигурно бъдеще и преследван от миналото си, Маверик се сблъсква с най-дълбоките си страхове в мисия, която изисква най-голямата жертва от тези, които ще бъдат избрани да полетят.

Освен Том Круз и Майлс Телър ("Дивергенти", "Камшичен удар") актьорският състав на филма включва Вал Килмър, който се завръща в емблематичната си роля на Айсмен, Дженифър Конъли, Джон Хам, Ед Харис, Глен Пауъл, Луис Пулман и Питър Марк Кендъл.

Режисьор на "Топ Гън: Маверик" е Джоузеф Козински ("Трон: Заветът", "Забвение"), продуценти са Джери Брукхаймър и Дейвид Елисън, а изпълнителни продуценти – Томи Харпър, Чад Оман, Майк Стенсън, Дан Голдбърг и Дон Грейнджър. Сценаристи са Кристофър Маккуори (поредицата "Мисията невъзможна"), Ерън Крюгер ("Дъмбо", "Дух в броня") и Ерик Уорън Сингър ("Американска схема", "Интернешънъл").


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.