9 YouTube звезди, които да започнете да следите след края на Vine

Pinterest LinkedIn +

Vine скоро ще остане в историята, а както знаем, видео съдържанието се радва на най-голяма популярност от известно време насам.

Именно затова няма как да оставим феновете на забавните клипове без алтернатива. И тя ще е YouTube, както може да се очаква. Последните 10 години най-големият сайт за видеоклипове събра стотици милиони фенове по цял свят, а някои от влогърите там са по-големи звезди и от холивудските актьори.

Ето 9 от тях, с които може да започнете своята YouTube мания:

 

Джена Марбълс

Дори да не следите Джена Марбълс, то поне е сигурно, че сте попадали случайно на нейните клипове и велики мисли. 

Стихията Марбълс започва през 2010 г., когато Джена (или Маури, както е истинското й име) качва в YouTube видеото How to Trick People Into Thinking You’re Good Looking. За пет години то събира над 60 млн. гледания – събитие, шокиращо вероятно и за самата нея.

 

Грейс Хелбиг

Грейс Хелбиг води YouTube канала GraceInABox – място, на което всеки ден в продължение на няколко години можехте да общувате с един истински приятел. Стига да не намирате чаровната американка за прекалено… чаровна. 

Грейс има много колаборации с други влогъри като Ханк и Джон Грийн, Хана Харт, Меймри Харт, Зоуи Съг и много други. 

През 2015 г. Хелбиг застана начело на свое собствено шоу по E! – The Grace Helbig Project.

 

Рей Уилям Джонсън

Рей определено е не само от най-известните, но и от най-активните влогъри в YouTube. 

Той стана супер популярен с шоуто си "=3" (Equals Three), в което коментира със страхотно чувство за хумор (понякога доста черен) популярни клипове от мрежата.

Преди няколко години Рей се оттегли от ролята на водещ и я преотстъпи на не по-малко забавния Роби Моц, чието място беше наследено от други негови колеги впоследствие. Въпреки това Рей продължава да се занимава активно с продуциране на поредицата, както и на други подобни като Booze Lightyear, Top 6 и др.

 

The Vlog Brothers

Ханк и Джон Грийн са създателите на онлайн общността Nerdfighteria, познати като The Vlog Brothers.

Джон е един от най-популярните автори на младежка литература, а произведения като Looking for Alaska (Къде си, Аляска?) и The Fault in Our Stars (Вината в нашите звезди) често намират място във влоговете му.

Ханк пък е музикант, еко активист и участник в други големи YouTube проекти като SciShow и BrainScoop. 

Братята Грийн набират все по-голяма популярност в шоубизнеса като организатори на вече станалия традиция VidCon – ежегоден форум за влогъри, подобен на Comic-Con.

 

Фелиша Дей

Червенокосата фурия от групата на Geek & Sundrey е един от големите нърдове в класацията ни.

Тя стана известна с уеб базирания си сериал The Guild, който разказва за взаимоотношенията на група геймъри, фенове на World of Warcraft. 

Самата Фелиша е изключителен фен на видеоигрите и освен с музикални клипове, влог постове и различни социални кампании тя може да ви спечели и със своите гейм клипове, на които играе различни игри със свои приятели и колеги от YouTube.

 

Харли Моренстийн

БЕКОН И УИСКИ! Освен това бекон, бекон и още бекон!

Ако не бяхме започнали по този начин текста за Харли, той вероятно щеше да се обиди… 

Култовият водещ от Epic Meal Time е известен с великата си брада и с още по-епичните си ястия – извращения на junk food индустрията, включващи тонове бекон, хамбургери, сладко и пържени картофки. 

Резултатът от "труда" на екипа му са над 7 млн. абонати и 800+ млн. гледания – достойно за група мъже, които готвят инфаркт с уиски! 

 

Zoella

Ако името Зоуи Съг не ви говори нищо, то Zoella почти със сигурност ще събуди някакви спомени в ума ви. Особено ако следите модните влогове в YouTube. Там Съг е не само известна, тя е кралица. 

През 2014 г. младата англичанка издаде и първата си книга Girl Online, която стана бестселър на New York Times, а тепърва й предстои и второ издание.

 

Чарли Макдонъл

Британският чар никога не е изглеждал толкова готино в YouTube, колкото в канала на Чарли Макдонъл - CharlieIsSoCoolLike. 

Супер нърд, запален фен на Doctor Who и с амбиции да се реализира в киното, Чарли е сред най-големите любимци на Nerdfighteria (фантастичната "страна", създадена от TheVlogBrothers – Ханк и Джон Грийн).

За съжаление, Чарли вече не прави клипове толкова често, колкото през 2010-2011 г., но това не пречи да чакаме всяко следващо видео с още по-голямо нетърпение.

 

Хана Харт

Говорейки за алкохол, няма как да минем без YouTube звездата от My Drunk Kitchen – Хана Харт.

Близката приятелка на Грейс Хелбиг кани най-различни гости – приятели, влогъри, популярни актьори и музиканти, за да ги напие. И тогава идва забавната част – готвенето.

Ако пък не сте кулинари, винаги може да гледате и другите клипове на Хана – Advice From the Hart, в които тя отговаря на различни въпроси на своите последователи. 


Сподели.