9 януари TV с Avtora.com - "51-ият щат" (The 51st State)

Pinterest LinkedIn +

Съботното ни телевизионно предложение е хитовата екшън комедия от 2002 година - "51-ият щат". Филмът има от всичко, което бихте пожелали плюс Самюел Джексън и Робърт Карлайл в добавка.

Липсва му само едно - особен смисъл, но пък за сметка на това ще ви остави в доста добро настроение след финала, ако си позволите да не го взимате насериозно. 

Сюжетът разказва за химик, изобретил нов вид наркотици, от които смята да изкара много пари. Съдружниците му обаче пращат по следите му наемен убиец ( в ролята сексапилната Емили Мортимър), която докато го преследва до Ливърпул, изведнъж се сблъсква с бившето си гадже (Карлайл), което пък се оказва новият му съдружник.

Може и да звучи малко объркано, но ако проследите филма от началото до края, няма да имате проблеми с разгадаването му. Режисьорът Рони Ву, който преди това правеше хоръри и кунг фу заглавия, се е справил доста добре и ви е забъркал един свеж коктейл от престрелки, задължителни лафове, дрога и красиви жени.

Целта е само една - забавление пред екрана. А, и да не забравим - не пропускайте да видите Самюел Джаксън със шотландска поличка на голо, гарантираме ви, че няма да го видите никъде другаде..

Не пропускайте - 21:30 по ТВ7!

  

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.