10 януари TV с Avtora.com - "Да напуснеш Лас Вегас"

Pinterest LinkedIn +

Ако сте от хората, които никога не са гледали шедьовъра на британския режисьр Майк Фиджис (Mike Figgis) - "Да напуснеш Лас Вегас" (Leaving Las Vegas), сега е моментът да поправите този пропуск.

Лентата е един от безспорните хитове не само на 1995 година, но и въобще в историята на киното и е почти сигурно, че ще ви остави без дъх от началото до самия си край. 

Сериозна заслуга за това има и холивудската звезда Никълъс Кейдж (Nicolas Cage), който прави една от най-силните роли в кариерата си, заслужено отличена с Оскар.

Героят му Бен Сандерсън е пропаднал сценарист и алкохолик, решен да сложи край. Той заминава за Лас Вегас за една последна безпаметна нощ, но там се запознава с проститутката с ангелско сърце Сера (Елизабет Шу с номинация за Оскар), която му обещава, че няма да попречи на плана му.

Дали обаче двама души, смазани от живота и суровата реалност няма да открият последната си капка надежда именно един в друг, ще разберете, ако изберете да сте пред малкия екран тази вечер. При всички положения обаче, този филм едва ли може да ви остави безчувствени....

Не пропускайте: 21:00 по Диема 2!

Сподели.