8 забавни теории за избухването на Solange срещу мъжа на Beyonce - Jay-Z

Pinterest LinkedIn +

Една от историите, които разтърсиха шоубизнеса през първата половина на месец май 2014 година, бе опитът на Solange Knowles да набие с юмруци и ритници зет си Jay-Z.

Случката в асансьор на нюйоркски хотел бе запечатана на видео и взриви интернет пространството. Изглежда, че скандалът в семейството се задълбочава, тъй като Solange изтри от своя Instagram профил всички снимки със своята сестра Beyonce, освен една.

Beyonce, която по време на случката стои невярваща край своя съпруг, от своя страна публикува в социалната мрежа молитва към Господ. Виралното видео породи и много догадки за причините за избухването на Solange.

Huffington Post разгледа 8 различни теории по случая. Вероятно нито една от тях не е вярна, но пък, за сметка на това, всички те съдържат огромна доза хумор.

1. Solange е видяла, че Jay-Z се е опитал да затвори вратата на асансьора, преди тя да е стъпила вътре. Или просто е натиснал копчето за грешния етаж, след като тя се е качила.

2. Jay-Z се е отнесъл пренебрежително към певческата кариера на Solange с "асансьорна шега". Например Solange казва: "Този асансьор не отива никъде". Jay-Z продължава: "Също като кариерата ти".

3. Имало е разрив в отношенията между двамата заради включването на Solange в кръга на илюминатите. Съществува теория, че Jay-Z и Beyonce са част от тайно общество, което управлява света. А цялата сцена с асансьора е пълна с илюминатска символика. Асансьорът спира на 13-ия етаж. Освен това той се движи нагоре и надолу, какъвто слоган има и в доктрината на илюминатите. Solange може да е наритала Jay-Z, ако рапърът е отказал да я направи член на мистериозните сили.

4. Цялото това нещо е поредната шега на Джими Кимъл. Мнозина смятат, че след като са излезли от асансьора, популярният ТВ водещ и шоумен се е оказал предрешен като Solange.

5. На Solange ѝ е писнало от Jay-Z, който постоянно издавал какво ще се случи в сериите на Game of Thrones, които тя още не е гледала, тъй като първо искала да изчете книгите.

6. Свръхестествено - Solange е свирепата кралица на Вселената, която използва Beyonce за свой сурогат и така управлява планетата Земя. Изглежда, че тя е сметнала, че сестра ѝ се нуждае от закрила заради нещо, което Jay-Z е направил и е решила да му го върне тъпкано.

7. На Solange ѝ е писнало да я питат защо, по дяволите, нейното име не се изписва Solangé - така, както Beyonce се изписва с ударение върху буквата "е" в края на името - Beyoncé. И поради тази причина е решила да си го изкара на Jay-Z.

8. Jay-Z е имал неблагоразумието да каже, че супер силите на Елза от анимацията Frozen (Замръзналото кралство) нямат абсолютно никакъв смисъл. В отговор на това Solange е започнала да го рита, крещейки: "Независимо от логическите несъответствия, Frozen е възхитителен филм".

Сподели.