Jay-Z, Beyonce и Solange: Проблеми се появяват в семействата и при нас не е различно

Pinterest LinkedIn +

Опитът на Solange Knowles да набие Jay-Z в асансьор пред погледа на сестра си Beyonce стана основна тема на дискусия в шоубизнеса през първата половина на месец май.

Мълчанието след скандала бе нарушено, като и тримата пуснаха общо изявление до медиите, в което обясняват, че във всяко семейство има проблеми и при тях не е по-различно.

"След като видеото от камерата в асансьора стана публично достояние, много хора опитаха да направят от мухата слон, гадаейки каква е причината инцидента от 5 май.

Но по-важното е, че нашето семейство преодоля това. Jay и Solangе поемат своите отговорности за инцидента. И двамата осъзнават какво се е случило и какъв отзвук е предизвикало в публичното пространство. Те с вече се извиниха един на друг и продължават напред като задружно семейство.

Информацията, че Solange е била в нетрезво състояние и че е демонстрирала непристойно поведение през цялата вечер, просто не е вряна. В крайна сметка, в семействата се появяват проблеми и при нас не е по-различно. Ние се обичаме и над всичко е семейството.

Оставихме случилото се зад гърба ни, дано и всички останали хора да го направят", се казва в общото изявления на тримата.

Междувременно стана ясно, че служителят, който е разпространил видеозаписа от асансьора, е бил уволнен. Той е получил 250 000 долара за дързостта, но вероятно ще бъде съден за деянието си.

Сподели.