8 любопитни факта за Меган Маркъл – годеницата на принц Хари

Pinterest LinkedIn +

Милиони сърца се разтуптяха при новината, че на принц Хари му предстои да се обвърже официално.

Щастливката, която през май 2018 г. ще се врече във вечна вярност на британския принц, се казва Меган Маркъл и е актриса. Освен твърде популярния факт, че тя е звездата в американския адвокатски сериал "Костюмари", който ще напусне след края на неговия седми сезон, има какво още любопитно да се научи за 36-годишната красавица.

1. Меган е успешен блогър. Тя е създател на страницата The Tig, където с помощта на свои съмишленици пише за храна, пътувания, мода и красота. През април 2017 г. Меган обяви, че след близо три години приключва работата си по The Tig.

2. Доста преди да влезе в ролята на Рейчъл Зейн, Меган се появява в над 30 епизода на телевизионното шоу "Сделка или не". От 2006 до 2007 г. тя е момиче номер 24.

Публикация, споделена от People Magazine (@people) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

3. Била е омъжена веднъж. Тя и филмовият продуцент Тревър Енгелсън се женят през септември 2011 г., а две години по-късно се разделят.

4. От ранна детска възраст е наричана от майка си "цвете", а баща ù е телевизионен продуцент, работил по комедии като "Женени с деца".

5. Подобно на Хари тя стои зад много благотворителни проекти. През 2016 г. пътува до Руанда във връзка с предоставянето на чиста вода за местните, посещава и Афганистан. За част от хуманитарните си прояви споделя в блога си.

6. Била е стажант в американското посолство в Буенос Айрес, докато е учила в колеж. Меган е първият член от семейството си, който завършва колеж.

Публикация, споделена от People Magazine (@people) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

7. Обожава калиграфията. "Създавах надписи за сватби и други събития. Парите от тази дейност бяха страничен доход, докато се явявах на кастинги", казва Меган.

8. Любител кулинар е и често си приготвя здравословни ястия.

Публикация, споделена от People Magazine (@people) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.