8 изпълнители, които вярват в луди конспиративни теории

Pinterest LinkedIn +

Някои от любимите ни изпълнители смятат себе си за пророци и не се колебаят да споделят с нас всякакви невероятни идеи – от твърдението, че социалните мрежи са контролирани от правителството, до отричане на следите от самолетите в небето...

Изненадващо или не, има доста стабилна група от артисти, които вярват в доста нелепи конспирации, без значение колко милиона албуми са продали, колко турнета по целия свят са изнесли и колко милиарда фенове боготворят замята, по която вървят...

 

Накратко:

Ариана Гранде вярва в извънземни. Дори твърди, че е имала кратка среща с духове при посещението си в обитавана къща. 

 

За M.I.A. Google и Facebook са продукт на ЦРУ. Това доста ни учудва, като се има предвид, че тя е активна в социалните мрежи.

 

За вокалиста на Muse Мат Белами терористичният акт срещу Световния търговски център на 11 септември 2001 г. е дело на вътрешни хора. Причината е желанието на правителството да завземе Средния Изток.

 

Новоизлюпеният философ Джейдън Смит смята, че децата не трябва да ходят на училище, защото така ще имаме много по-интелигентно общество.

 

Между 1975-1976 г. Дейвид Боуи е пристрастен към кокаина, което го кара да вярва, че вещици ще го използват като техен осеменител по време на Валпургиевата нощ.

 

Prince намира следите от самолетите в небето за зловещ знак. Той смята, че те са химични или биологични агенти, които влияят по изключително лош начин на човешката психика.

 

Kanye West оставяме без коментар. Той е известен със странностите си.

 

B.O.B. опита да убеди последователите си в Twitter, че земята е плоска, защото дори и от най-високата точка виждаме пред себе си хоризонт.

Сподели.