8-годишният победител в "Разсмей Слави" със своя рубрика в шоуто

Pinterest LinkedIn +

8-годишният Димитър Андреев, който спечели телевизионното състезание "Разсмей Слави", освен голямата награда получи и бонус - собствена рубрика във вечерното шоу на Слави Трифонов по bTV. Тя ще се казва "Тъй рече господин Андреев" и в нея малкият хуморист ще забавлява зрителите със смешни истории и вицове, подготвени от самия него.

Димитър спечели състезанието чрез гласуване на зрителите, които го оцениха като най-забавен сред участниците, въпреки че според някои по-критично настроени коментатори вицовете, които Димитър разказва публично, са твърде непристойни за крехката му възраст.

Момчето обаче си тръгна с честно спечеления джип, в чийто багажник екипът на шоуто беше натоварил предварително обещаното агне.

Първото издание на новата рубрика "Тъй рече господин Андреев" ще бъде на 10 януари, когато гост в "Шоуто на Слави" ще бъде и българската рап звезда 100 кила.

Освен "Тъй рече господин Андреев" екипът на Слави е замислил и друго нововъведение - всеки петък шоуто ще се излъчва на живо и зрителите ще имат възможност да се включват в ефир по телефона в т. нар. "Жива връзка".

Сподели.