8 дуетни парчета на Графа, които си заслужава да чуете отново

Pinterest LinkedIn +

Влади Ампов-Графа е от онези творци, които обединяват в себе си много таланти. Едно от най-популярните лица в родния шоубизнес е хитов певец, талантлив текстописец и от десет години успешен продуцент, като част от музикалната му компания Monte Music са Вензи, Михаела Филева, Били Хлапето и Прея.

Но независимо от това, че баладичните солови парчета са неговата запазена марка, 39-годишният изпълнител може да се похвали и достатъчно дуетни изпълнения, които си заслужава да чуете отново.

1. Графа и Мария Илиева – "Крадена любов" 
Песента излиза през 2004 г., когато на пазара се появява седмият му албум "Ако има рай". Текстът е дело на бащата на поп звездата – Кирил Ампов. "Крадена любов" е емблематична част от творчеството и на двамата изпълнители.

2. Графа и Митко Павлов – "Май си известен" 
В "Май си известен" Графа си партнира с радио водещия Димитър Павлов. Парчето е записано още през 2010 г. като част от албума "Невидим", но го представят официално пред феновете 7 години по-късно. Както изглежда, музиката сериозно изкушава Митко Павлов, който преди месец направи премиера и на собствената си песен "I Feel Alright", записана заедно с Явор Русинов.

3. Графа и Михаела Филева – "На ръба на лудостта"
Парчето превзема класациите през 2015 г. Това е втори съвместен проект на Михаела и Графа след "A дано, ама надали".

4. Графа и Поли Генова – "Слухове" 
Гласовете на двамата се сливат в истинска хармония в "Слухове". Парчето излиза през декември 2016 г.

5. Графа, Любо Киров и Орлин Павлов – "Заедно" 
"Заедно" е част от албума "Невидим", който излиза през 2010 г. и включва още хитове като Невидим", "Никой", "Тяло в тяло".

6. Графа, Бобо и Печенката – "Дим да ме няма" 
Свежото парче се превърна в летния хит на 2012 г., а припевът "Дим, дим, дим, дим, дим да ме няма" се превърна в култов и можеше да бъде чут от всеки. "Дим да ме няма" има и испанска версия – "Hasta Que Reviente".

7. Графа и Белослава – "Сън" 
2016-та е годината, в която двамата певци издават "Сън". Текстът е на Белослава, а музиката − на Живко Петров. 

8. Графа и Jahmmy – "Кауза пердута" 
"Кауза пердута" също се появява през 2012 г. и е част от 12-тия албум на Графа "Дим да ме няма". 

Сподели.