Нов хит на Поли Генова по MTV − "Can U Remember Me"

Pinterest LinkedIn +

Новата песен на Поли Генова "Още", която се превърна в хит веднага след излизането си през юни 2017 г., вече има и английска версия. Тя е озагавена "Can U Remember Me", а видеото към нея ще се завърти по световния музикален канал MTV, както и по MTV live HD.

Английският текст отново е дело на Поли и колегата ѝ Влади Ампов-Графа, а беквокалите са изпълнени от Сара Сюзет Намба − сребърната финалистка от музикалното телевизионно състезание "Гласът на България". 

Сингълът ще бъде издаден и в Израел и Холандия. И двете версии вече са разпространени в цял свят през най-големите интернет музикални платформи iTunes и Spotify.

Именно Поли Генова беше първата българска звезда в първото издание на големия концерт MTV Varna beach, който се състоя на 15 юли в морската столица. Тя обещава да изпее и новата английска версия на 15 септември на голямата поляна в Южния парк, с което ще открие най-големия безплатен фестивал на София − SOFIA SPARK FEST, който ще продължи три дни (15, 16 и 17 септември 2017 г.).

Сподели.