Spotify вече е достъпно за конзолите Xbox One

Pinterest LinkedIn +

Версията на популярното мобилно приложение Spotify за геймърската конзола Xbox One на Microsoft вече е официално достъпна. Припомняме, че първата непотвърдена информация за нейната разработка се появи още в началото на месеца.

Новото приложение вече може да бъде свалено в 24 национални пазара в целия свят, включително Франция, Германия, Чехия, Гърция, Италия, Полша, Словакия и Турция. За съжаление на този етап то не е достъпно в България.

Приложението позволява на геймърите, играещи през Xbox One, да си пускат плейлисти, албуми или отделни парчета директно от игровата конзола. Освен това те могат да го правят дори докато играят.

Мобилното приложение Spotify за геймърската конзола Xbox One на Microsoft може да бъде изтеглено от онлайн магазина Xbox Store. То може да се използва както от потребителите на безплатната версия на услугата, така и от тези, които разполагат с премиум версията ù. Новите потребители могат да си направят акаунт направо през гейм приставката.

За незапознатите − Spotify е най-популярното в света мобилно приложение за достъп до музика, което предлага безплатен или много евтин достъп до песни от всички водещи световни музикални издатели. Към март 2017 г. броят абонатите, които плащат за услугата, е достигнал 50 милиона в световен мащаб. За сравнение − същият показател през март 2016 г. е бил около 30 милиона.

Сподели.