78-годишен пенсионер се готви за голямата звезда на X Factor

Pinterest LinkedIn +

Най-сериозният наплив от желаещи да атакуват новото реалити шоу на Нова телевизия - X Factor е в Пловдив. Всеки втори, записал се за участие в предаването, е именно от Града под тепетата, посочват първите статистически данни, предоставени от организаторите.

Най-възрастният участник е... 78-годишен ръководител на вокално-инструментална група "Пеещи сърца", като на първия предварителен кастинг господинът ще се яви в компанията на свои приятели пенсионери.

Стартът на изпитанията е днес, 15 юни, точно в 08:00 часа, като препитванията ще продължат до 9:15.

Сред регистриралите се за кастинга има хора с най-различни професии - 41-годишен отговорник обществен ред и законност в община Димитровград, "готов да взриви и подлуди страната със способностите си", 28-годишна жена, която решава задачи по математика, когато е под стрес, дори и 16-годишен юноша, който мечтае да стане зъболекар, а майка му го готви за музикална звезда.

Любопитното сред условията на X Factor е, че освен солови певци, да кандидатстват могат и дуети или вокални групи. Тепърва пък ще гледаме концерти на живо, като организаторите обещават те да са повече от тези в което и да е музикално реалити досега. 

Сподели.