6895 лайка в подкрепа на изтрещели VIP съквартиранти

Pinterest LinkedIn +

Броени дни преди финала на телевизионното шоу Vip Brother емоциите на фенове и тролове се преплитат в едно, за да дефинират пиковите моменти на случващото се в момента ТВ зрелище.

В търсене на очаквания победител Аvtora.com надникна във фейсбук страницата на Big Brother, за да се информира от първо лице за настроенията на фейсбук фенове, зрители и заклети почитатели на формата.

Инспекцията показа, че в момента страстите са нажежени, Преслава вече е наричана Гъмова, самият Гъмов е наричан мизерен алкохолик, а двамата в комплект са наричани семейство Гъмови.

Дует Ритон, наричан тРитон, се призовава масово от феновете да изплати 100 000 лева на Люси заради изгубен бас, а в тази ситуация все повече гласове се мултиплицират, за да формират печеливша конфигурация в услуга на измъченото естрадно величие Кичка.

В тези очевидно пикови за шоуто дни Ернестина все повече започва да прилича на императора от Междузвездни войни в прекия и преносен смисъл, а Кристина Димитрова и Гонзовица наблюдават шоуто съвсем отблизо и толкова пасивно, че на зрителя му се иска да ги накаже с... публично разсъбличане. Всъщност за последните това може и да е целта.

В цялата тази ситуация набеденият за момче за пример Джино си стиска палците сам с нескрито желание да се промуши през иглените уши на виповете, за да финишира като "изненадващ" победител.

Ето и 6895 лайка, подбрани да обрисуват по-горното:

Лайкове за Гъмов, Преслава, тРитон и рекламите на базара

 

Лайкове за Гъмов, Люси, баба Ерна, Кичка и Сърчаджиева

Лайкове за Гъмов, Преслава, Алкохола и Vip Brother

Лайкове за достойнството, Кичка, Катя, Люси, Джино и Big Brother


Бонус лайк за гребена на Ернестина

 

Сподели.