60 години от кончината на Едит Пиаф с концерт-спектакъл на Вера Шандел и Ангел Заберски Трио в София и Бургас

Pinterest LinkedIn +

Вера Шандел се преобразява в Едит Пиаф в концерт-спектакъла „Живот в розово“. Съпровождана от триото на маестро Ангел Заберски, тя ще ни пренесе в света на една усмихната Пиаф, обичаща живота, музиката и любовта.

Ще се срещнете с образа на La Mome "момичето" от Париж, различен и далечен от трагичните и мрачни клишета, които твърде често ни пречат да видим нейната светла страна.

Концерт-спектакълът е по сценарий на Марияна Арсенова. Той е създаден в чест на 60-годишнината от кончината на Едит Пиаф и в рамките на събитията, посветени на 30-годишнината на Франкофонията в България, под патронажа на Вицепрезидента на Република България г-жа Илияна Йотова.

Заповядайте на 26 ноември в "София лайв клуб" (билети от Ивентим https://www.eventim.bg/bg/bileti/vera-chandelle-angel-zaberski-trio-sofiya-sofia-live-club-625375/event.html и на място) и на 29 ноември в Бургас, "Модерен театър" (билети на място), за да преживеем заедно Париж, френската култура и „Ла жоа де вивр“ („La Joie du Vivre“) или „Радостта да се живее“, чрез любовта, изпята в песните на Едит Пиаф!

Вход свободен за хората под 18 и над 75 години.
Сподели.