6 причини да гледате "Соло: История от Междузвездни войни"

Pinterest LinkedIn +

Вероятно все някога франчайзът ще ни омръзне, но този ден все още не е дошъл. "Соло: История от Междузвездни войни" си заслужава да се види най-вече заради страхотния каст, но ще ви дадем и още няколко основателни причини да не пропускате лентата.

"Rogue One" си остава абсолютният ни фаворит сред новите Междузвездни войни, но въпреки това можем смело да заявим, че "Соло: История от Междузвездни войни" до голяма степен оправда очакванията ни.

Няма да ви издаваме излишни подробности, защото:

1. Първата от причините да смятаме, че филмът си заслужава, са обратите в сюжета. Динамични, изненадващи (не 100% непредвидими, но все пак), а част от тях и много забавни.

2. Хан Соло. Не, не заради Олдън Ерънрайх, който всъщност се справя добре с ролята си, но не притежава чара на Харисън Форд. Самият персонаж обаче е доста симпатичен, макар младият Хан да е малко по-различен от Хан Соло, който познаваме от "Епизод IV: Нова надежда".

3. Чубака. Едва ли има фен на сагата, който да не се е чудил как е започнало приятелството между Хан и Чуи, а "Соло: История от Междузвездни войни" дава прекрасен, изчерпателен и доста кален отговор на този въпрос.
Соло: История от Междузвездни войни
4. Уди Харелсън. Едва ли има нужда да ви убеждаваме, че винаги си струва да гледате поредното превъплъщение на Уди Харелсън. Персонажът му Бекет е, поне според нас, най-интересният в целия филм. Освен това повечето от забавните моменти са свързани точно с него.

5. Хуморът винаги е бил едно от нещата, които обичаме най-много в цялата поредица още от първите три филма. И сме убедени, че "Соло: История от Междузвездни войни" ще успее да ви разсмее искрено повече от веднъж. Ако не ни вярвате, гледайте трейлъра.

6. Хилядолетният сокол, емблематичният кораб на Хан Соло, чиято история сме чували в различни варианти в предходните филми. Сигурни сме, че знаете – Хан е спечелил Сокола на карти. Е, сега най-накрая ще имате възможност да видите как точно.

Бонус: Емилия Кларк, която е прекрасна, както винаги. На нея е поверена ролята на Кира, която сама по себе си, поне според нас, е достатъчно интересен персонаж, за да заслужава самостоятелен филм.

Остава единствено да ви пожелаем приятно гледане. May the Force be with you!

Сподели.